Wie zijn we?

PDG Printing Solutions is een erkend Corporate partner van RICOH, de marktleider in de sector. Voor u betekent dit dat u met PDG de nieuwste knowhow bij de hand hebt, zowel op het vlak van hardware (printers, multifunctionele apparaten) als van software. Wat ons in staat stelt om, samen met u, de juiste oplossingen te vinden. Deze gaan van perfecte instapmodellen tot en met de zware productiesystemen. En uiteraard beschikken wij ook over een brede waaier beamers, interactieve whiteboards, 3D-printers...

Hoe werken wij?

Wij gaan uit van uw specifieke situatie. Van daaruit adviseren wij u gebruiksvriendelijke producten en oplossingen die uw productiviteit verhogen en uw kosten doen dalen. En die u toegevoegde waarde bieden.

Kortom, wij bestuderen uw processen en doen u aanbevelingen om die efficiƫnter te organiseren. Op basis daarvan krijgt u voorstellen i.v.m. de juiste apparatuur en faciliteiten. Precies op maat van uw bedrijfsomstandigheden. Met kostenbesparing en meer efficiƫntie als streefdoel.

Hoe neemt u met ons contact op?

Als u een vraag hebt aangaande het vernieuwen of uitbreiden van uw printerpark of over andere RICOH-producten, neem dan meteen contact op:

03/430.66.50

info@pdgprintingsolutions.be

PDG Printing Solutions - Corporate RICOH Partner

Sint Laureysplein 11, 2540 Hove
Eeuwfeestlaan 17, 9840 De Pinte