Nieuws

01.07.2016
Euro 2016: 400 Ricoh projectoren met de kleuren van de Rode Duivels om de wedstrijden op een groot scherm te zien

Euro 2016: 400 Ricoh projectoren met de kleuren van de Rode Duivels om de wedstrijden op een groot scherm te zien

Vilvoorde, 1 juli 2016 – Het Europees kampioenschap voetbal is volop bezig en sommigen verkiezen de prestaties van onze Rode Duivels te volgen op een groot scherm op publieke plaatsen om samen de sfeer te beleven. Dankzij de technologie van Ricoh is dit mogelijk in zo’n 400 cafés. Onze verdeler D&D Office heeft een heel mooie deal afgesloten met het marketingbureau Premium Partners voor zijn klant AB-InBev.

Euro 2016

In het kader van de marketingactie #ALLINRED voor AB InBev werden 400 projectoren PJ S2340, aangepast aan de kleuren van de Rode Duivels, verdeeld in vestigingen verspreid over het hele land.

« Het gaat hier om een specifieke aanvraag » legt Eric Gryson CEO Ricoh Belgium/Luxembourg. « Het marketing-bureau wilde het evenement groots brengen en aan de deelnemende vestigingen de mogelijkheid bieden hun klanten beter te onthalen met een performant projectiesysteem tijdens het Europees kampioenschap voetbal. En als fervente supporter van onze Belgische ploeg kon ik niets anders doen dan op dit verzoek ingaan. Dankzij onze grote flexibiliteit kunnen we beantwoorden aan dit soort aanvragen en onze klanten DE oplossing bieden die het best is aangepast aan hun behoeften. »

Terug naar overzicht