Nieuws

29.07.2016
Ricoh lanceert een nieuwe multifunctionele grootformaat kleurenprinter

Ricoh lanceert een nieuwe multifunctionele grootformaat kleurenprinter

Vilvoorde, 26 juli 2016 – Met de lancering van de Ricoh MP CW2201SP heeft Ricoh zijn aanbod grootformaat printers uitgebreid. Deze nieuwe generatie multifunctionele grootformaat printers combineert uitzonderlijke productiviteit en functionaliteit. Hij biedt bedrijven een hoge afdrukkwaliteit, in zwart-wit en kleur, met een afdruksnelheid voor zwart-wit van 3,8 A1-pagina’s per minuut en voor kleur van 2,1 A1-pagina’s per minuut.

20160720 Ricoh makes new multifunction wide format printerDe printer is ontwikkeld voor CAO/GIS - en grafische toepassingen. Het is een flexibel model en ideaal voor CAO- en grafische toepassingen. Dit maakt de kleurenproductie toegankelijker dan ooit tevoren aangezien de Ricoh MP CW2201SP print, kopieert en scant tegen een hoge snelheid in kleur of in zwart-wit.

De printer beschikt over de Ricoh Piezo printkoppen en de geavanceerde GEL-Jet™ vier kleurentechnologie (CMYK). Dit zijn unieke inkten die waterbestendig zijn en geen droogtijd en –temperatuur nodig hebben. Het automatische spuitkopdetectiesysteem verhoogt de efficiëntie en vermijdt dat de spuitkoppen verstopt geraken. Dat komt de rendabiliteit van onze klanten ten goede en garandeert een lage totale kost van eigendom (TCO) op de levensduur van de machine.

Ricoh MP CW2201SP is milieuvriendelijk en beantwoordt aan de Energy Star-normen. Hij verbruikt minder dan 200 W bij het afdrukken en is conform de RoHS-richtlijn (‘Restriction of Hazardous Substances').

Grafische toepassingen voor gebruik binnen en buiten tegen een lage kost

Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium/Luxembourg legt uit: “Met de Ricoh MP CW2201SP helpen we print-for-pay diensten om een grootformaatprinter toe te voegen aan hun bestaande capaciteit. Op deze manier kunnen ze nu hun zwart-wit volumes verhogen en rendabel werk leveren met een mix van zwart-wit en kleur. Zijn gebruiksgemak, gecombineerd met zijn productiviteit en kwaliteit, maken hem ideaal voor grafische toepassingen, zowel binnen als buiten.”

Gryson voegt toe: “De zeer polyvalente Ricoh MP CW2201SP onderscheidt zich op verschillende markten. De klanten kunnen investeren om aan huidige marktvragen te beantwoorden, meer mogelijkheden uit te bouwen en zich daardoor verder te ontwikkelen op nieuwe markten. Dankzij zijn beperkte afmetingen vindt elk bedrijf plaats voor deze printer, bovendien kan de operator hem eenvoudig bedienen via het Smart Operation Panel aan de voorkant, aanwezig op alle multifunctionele A3- en A4-printers van Ricoh.

Terug naar overzicht