Nieuws

21.04.2016
PDG Printingsolutions gaat van start

Ricoh sluit partnerschap met PDG Printing Solutions

Vilvoorde, 21 april 2016 – Ricoh breidt zijn netwerk van partners in Vlaanderen verder uit en start een samenwerking met PDG Printing Solutions, gespecialiseerd in documentoplossingen voor kmo’s en de grafische sector.

PDG De GreefEric Gryson, CEO Ricoh Belgium/Luxembourg: “Ricoh heeft een nieuw partnerschap opgezet met PDG Printing Solutions uit Aartselaar om zijn positie via partners in Vlaanderen te versterken. Deze samenwerking past naadloos in Ricoh’s strategie om voor zijn klanten een leverancier te zijn die het verschil maakt in documentoplossingen, die de productiviteit van zijn klanten verbetert en hun kosten drukt.

Philippe De Greef, CEO PDG Printing Solutions, is al decennia actief in de sector, met een sterke aanwezigheid in de regio Antwerpen. “In Ricoh vinden we een sterke partner waarmee we onze klanten optimaal kunnen bedienen. We geloven namelijk sterk in de brede producten- en dienstenportfolio van Ricoh, die ook perfect aansluit bij onze ambities.

Door de nieuwe samenwerking tussen PDG Printing Solutions en Ricoh zullen zowel kmo’s als de grafische markt kunnen rekenen op het beste van beide werelden. Met name op de kennis, ervaring en verkoop door een lokale ondernemer, die in samenspraak met een marktleider ook een uitgebreide productenlijn en de bijbehorende technische ondersteuning kan bieden.

Terug naar overzicht